fbpx
И аз съм човек

Космическо SCIENCE PARTY за възрастни

15 юни 2017

Ако в сърцето и главата ви винаги е имало място за любов към лава лампата, експлодиращата торта и димящ сладолед, значи у вас дреме истински учен!

Ако пък сте се чудили къде свършва Вселената и колко малка е сингулярната точка, за която говори проф. Стивън Хокинг, значи на 16 юни ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да отидете в Музейко.

Защото на 16 юни всички гости там бъдат телепортирани на SCIENCE PARTY в далечни пространства.

Събитието е само за възрастни, темата е КОСМОС, а любопитните за астрономически тайни ще поемат на междузвездна разходка от 19:30 ч. до малко след полунощ в Детския научен център.

Посетителите на SCIENCE PARTY: КОСМОС ще станат част от вълнуваща интергалактическа мисия в Музейко. За да са добре подготвени за предстоящото пътуване отвъд планетата Земя, те ще могат да се включат в програмата от дейности, посветени на тайните и загадките, които крие Космосът.

Присъстващите ще имат възможност да участват в работилница за конструиране на ракети, интерактивни лекции за българската следа в Андромеда и реалната перспектива да стъпим на Марс.

Телескопите на покрива на Музейко ще помогнат да разберем колко близо всъщност са планетите до нашата Слънчева система, а който има сили и желание, може да предприеме разходка във времето и пространството с прожекциите „Вълшебните съзвездия“ в Планетариума.

За любителите на екстремните изживявания ще има още по-яки неща - дегустация на истинска астронавтска храна, както и нещо, което ще активира двигателните ви способности - засаждане на космически кактуси. Само си го представете!

Космосът е и си остава загадка, но Музейко ще помогне в разкриването на едни от най-интригуващите тайни, които се крият някъде там… в безкрая.

Продажбата на билетите за SCIENCE PARTY: КОСМОС е на касите в Музейко и онлайн на www.muzeiko.bg. Билетите в предварителна продажба са с цена 20 лв., а на място, в деня на събитието – 25 лв.

Билети за Планетариумa ще се продават допълнително на цена от 2 лв. до запълване на местата. Часовете на прожекциите в Планетариума са от: 20:15, 20:45, 21:15, 21:45, 22:15, 22:45 ч.

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross