fbpx
Животът с деца

Конкурс "Как оцелях без сън"

11 май 2016

След чудесните разкази, които ни изпратихте в първия конкурс „Родих и още как!“, дойде време да си направим нов, защото един никога не е достатъчен!

Този път Майко Мила и приятелите ни от Pampers ви питат: „Как оцелях без сън след раждането на бебето?“ и очаква да бъдете напълно откровени и споделящи в историите си! Ако сте имали невероятно бебе, което е трясвало вратата в 8 часа и си е лягало самичко – разкажете ни! Ако сте имали по-вероятното бебе, което не си е лягало нито в 8, нито в 9, и хич въобще – в 10 – пак ни разкажете! Събуждали сте се по 163534 пъти на нощ – само това чакаме!

Разбира се, за най-добрите разкази ще има и награди – една голяма, състояща се от пакет Pampers Premium Care и професионална фотосесия, както и две по-малки, отново с пакет Pampers Premium Care - единствените пелени с абсорбиращи каналчета, които разпределят равномерно влагата за спокоен сън през цялата нощ, та дано подопечното ви вълшебно същество (фея или елф) се възползва от каналчетата и реши да дремне половин час повече от обикновено.

Очакваме разказите ви от днес до 19 май включително на email maikomilabg@gmail.com! И нека силата бъде с вас 🙂

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
Етикети
made by cog + weband
cross