fbpx
Новини

Конкурс за текст "С деца на море"

30 юли 2016

Здравейте, мили наши родители!

Започва конкурсът на Майко Мила "С деца на море". През изминалите дни имахме удоволствието да обсъдим с вас вашите преживелици под текстовете "Почивка с деца - наръчник за оцеляване" и "С 3 (три) деца на море - изживяването в цифри". Разбрахме, че за някои от вас това е предизвикателство, сравнимо с превземането на връх Еверест, от което се връщате изтощени като след война. За други родители то е радост, удоволствие и строене на замъци по плажа.

Някои от вас са благодарни, че могат да вземат бабите със себе си, за да могат да изпият по един коктейл около басейна. Други изнервено причисляват бабата към броя на децата, защото тя, също като тях, никога не е доволна и, общо взето, без нея май е щяло да бъде по-лесно.

И сега искаме още веднъж да ви призовем - разкажете ни. Къде почивате? На палатка, на планина, на хотел или в Гърция, подавайки солети към задната седалка, за да може подопечните ви да издържат прехода през Кресненското дефиле?

За най-добрите текстове ще има великолепни козметични комплекти  от L'Occitane, които чакат най-веселите, интересни и вълнуващи преживелици.
Очакваме вашите текстове на имейл maikomilabg@gmail.com и се вълнуваме като деца във ваканция.

*Всички текстове, изпратени и участващи в конкурса "С деца на море", стават част от съдържанието на "Майко Мила" и собственост на сайта.

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross