fbpx
Новини

Колко е важно да имаш добър приятел в трудни времена

23 декември 2020

Сякаш свикнахме с необичайната пандемична ситуация, спряхме да я наричаме “новото нормално” и си заживяхме в “нормалното”. Или поне така се опитваме. 

Истината е, че много неща се промениха и сега повече отвсякога, когато някой казва “Вече нищо няма да е същото”, съвсем добре разбираме какво има предвид. 

Вече нищо никога не е същото поне по шест пъти на ден. Затова е много хубаво, когато се огледаш наоколо и видиш, че напук някои неща са си същите, което ги прави абсолютно безценни. 

Сред нещата, които не се промениха, със сигурност е нашето желание каузата ни Оле Мале да продължи да съществува по смислен и полезен начин. Особено в тази тежка за всички година беше изключително важно за майките на деца с увреждания от Оле Мале да знаят, че трудът им е все така ценен и търсен и нещата, които изработват в рамките на нашето социално предприятие, носят радост и красота на много хора.

Другото непроменимо, константно и непоклатимо нещо е доброто у хората. Няма да го мерим – повече ли е, по-малко ли, факт е, че го има и си е там. Срещаме го постоянно. И тъкмо в тези необичайни времена е още по-хубаво, когато го намериш в нов приятел, готов да те подкрепи.

Такъв скъп приятел и партньор срещнахме в лицето на Magniflex. Страхотните хора зад компанията повярваха в каузата на Оле Мале и решиха да зарадват своите клиенти с подарък, изработен от майките на деца с увреждания.

До края на декември с всяка поръчка от Magniflex в дома на всеки клиент на бранда освен чудесен матрак или възглавница, ще влезе и по едно разкошно коледно джудже (ние на галено си му викаме “гном”), част от артикулите, които изработват майките на деца с увреждания от Оле Мале.

Благодарим от сърце за подкрепата и вярваме, че добрите хора и смислените каузи винаги намират път едни към други!

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross