fbpx
И аз съм човек

Коледата НЕпослушна с Ozone.bg и Майко Мила!

11 декември 2017

Вижте какво, уважаеми родители. Усещате ли миризмата на мандарини и ябълки с канела?

Ако не ви е много запушен носът, трябва да я усещате, защото тя е навсякъде! А щом мирише на мандарини и канела, значи идва Коледа, а щом идва Коледа, значи идват и какво?

ПОДАРЪЦИТЕ!

Тази година обаче ние ви предлагаме нещо скандално: Зарежете тая работа с добрия старец и подаръците, които той носи на най-големите послушковци.

Тази година смятаме да дадем подаръци на най-непослушните от вас.

Историята например познава родители, които по Коледа си зарязват децата на бабите и отиват да карат ски в Алпите или да се плацикат на СПА. Или пък пращат децата да карат ски, а те се завиват вкъщи и спят от Стефановден до Ивановден.

Не може сред вас да няма родители, изяли тайно шоколада на децата или родители, които са прекалили с виното и са объркали своето дете с нечие друго. Убедени сме също така, че дори да не сте престъпили нито едно правило, в душата си тайно мечтаете за Коледа, в която да гледате филми на ужасите и да пиете ром, а не да пеете коледни песни и да се наливате с айрян.

Е, затова тази година Майко Мила! и Ozone.bg стартират акцията Коледата НЕпослушна!

В която очакваме вашите хъката-мъката, срам-несрам грандиозни разкази, спомени или фантастични представи за най-политически некорeктната родителска Коледа.

Въобще, раздайте се, бъдете непослушни и се наградете по случай светлите празници, защото, както е казал любимият ни О.Хенри “Изстрадалото сърце има нужда от трошичка радост поне веднъж годишно”.

Зарадвайте я тая клета душа, а трима от вас ще бъдат допълнително зарадвани от нас!

Напишете ни (в кратък, но за сметка на това - забавен текст) вашата представа най-непослушна Коледа! Развихрете се, дайте воля на мечтите или изровете погребаните срамни моменти от миналото и ни пишете, а ние и Ozone.bg ще наградим трите НАЙ-НЕПОСЛУШНИ автори с чудесни подаръци!

За особено непослушните родители има ТРИ (цифром и словом) КАШОНА, ПЪЛНИ С КНИГИ и то от най-яките, нови-новенички и супер интересни заглавия, за да си обуете топли чорапи, да си сипете една глътка вино и да прекарате цяла Коледа под одеялото, докато децата пълнят постни чушки, мият чинии и украсяват елхата.

Изобщо, представяте ли си какво е това? Кашон с книги!! Най-скандалният подарък за най-мързеливите от вас. Към тях дори ще получите малиново вино, за да не ви хрумне да станете да чистите.

А за най-най-най- непослушния родител имаме какво???

КАКВО?

ПЛЕЙСТЕЙШЪН!

ТАРАРАРАРРТАТАТА!!!!!

Защото какво по-възмутително на този свят от родител, който вместо да бърше прах, да подрежда обувки и да чифтосва чорапи, е седнал, моля ви се, и цъка на плейстейшъна, пее си под нос и пие винце.

Подаръци ще има за палавите от сърце
От вашта Майко Мила! и Озон-беге!

Чакаме вашите измишльотини-премишльотини, тайни спомени и явни недоразумения по Коледа на maikomilabg@gmail.com, а вие очаквайте подаръци!

Хохохохо!

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross