Жените могат всичко

Когато и Серена Уилямс е майка, като всяка друга

22 октомври 2017

Huffpost публикува сбор от няколко момента, в които 36-годишната Серена Уилямс показва, че е майка като всяка друга. По време на бременността си и след раждането, световната тенис звезда и вече майка, ни споделя лични моменти, познати на всяка от нас.

Като се започне от постовете по време на бременността си, когато Серена се шегуваше, че вече няма глезени, до Инстаграм профила на дъщеря ѝ с над 21 000 последователи.

Може би не всяка от нас е печелила Голям шлем на Australian Open бременна (ако някоя от вас Е, и този факт някакси е останали скрит от обществеността - веднага да се разкрие), но да кажем, че поне като майки си приличаме.

Ето как:

Когато не може да повярва, че наистина е станала майка:

Когато откровено споделя, че бременността не е винаги лесна и приятна:

Когато разказва какво ѝ е коствала бременността в деня на фотосесията за Vogue:


Няколко дни, след като съобщих, че съм бременна, снимахме за септемврийския брой на сп. Vogue. Бях пълна с енергия въпросния ден, но помня как в един момент се чувствах абсолютно изтощена и трябваше да си почина за час. Още не можех да свикна с целия този процес с бременеенето. По това време нямах глезени и палци, а пръстите ми приличаха на наденички, но моменти като този, уловени от Mario Testino показват, че всичко си е заслужавало."

Когато търси съвети от други родители в Twitter:

"Някакви съвети как се обръщате нощем? Трудно ми е да се завъртя отляво... на дясната си страна... и после пак наляво".

Когато baby shower партито на Серена е абсолютен хит (с участието на Ева Лонгория и певиците Ciara и Kelly Rowland):

Когато дъщеря ѝ е облечена с идеалното боди:

Biceps

A post shared by Alexis Olympia Ohanian, Jr. (@olympiaohanian) on

Когато се шегува, че не ѝ достига сънят:

Mama never sleeps. When she does, I go on adventures with daddy. "Come on!"

A post shared by Alexis Olympia Ohanian, Jr. (@olympiaohanian) on

"Мама никога не спи. Но когато спи, аз отивам на приключение с тати. АЙДЕЕЕЕ!"

Когато благодари на майка си, че е станала майка:

"Мила мамо, ти си една от най-силните жени, които познавам Гледах дъщеря си (Боже мой, да, аз имам дъщеря!) и тя има моите ръце и крака! Същите силни, мускулести, мощни, невероятни ръце и тяло. Не знам как бих реагирала, ако тя трябва да мине през всичко, през което аз минах от 15-годишна и дори и днес...прочетете останалото в профила ми в @Reddit. "

Когато написа много мило писмо до дъщеря си:

"Мое скъпо дете, ти ми даде силата, която не подозирах, че имам. Научи ме на истинското значение на справедливост и мир. Нямам търпение да те присъединим към играчите догодина. Но по-важното е, че съм толкова щастлива, че днес отново съм номер едно в света заедно с теб. От най-възрастната номер едно в света към най-младата номер едно в света - твоята мама."

 

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
made by cog + weband
cross