Новини

Карин дом са с номинация за престижна европейска награда и имат нужда от подкрепа

28 ноември 2019

Страхотните хора от Карин дом - Варна, предвождани от ураганоподобната Мая Донева, с която вече сме ви срещали, са номинирани в конкурса на Европейската социална мрежа (European Social Network - ESN) в категорията “Най-забележителен екип”. Още по-забележителното е, че Карин дом е в компанията на организации и институции от Италия, Испания, Норвегия. Освен това са единствената организация от България, която попада в престижните номинации, както и една от малкото от Югоизточна Европа. 

За да спечелят в своята номинационна категория, Карин дом имат нужда да ги подкрепим като гласуваме за тях тук. Търсим категорията The Outstanding Team Award, като скролваме надолу по страницата, и цъкаме Vote.

А подкрепата я даваме неслучайно. Карин дом е страхотно място, което предлага огромен набор от възможности за развитие на децата със специални потребности. Дори само номинацията от толкова важна организация като ESN е прекрасно признание за неуморния труд на целия екип на Карин дом, но не виждаме защо пък и да не спечелят! Хайде, вие сте!

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
made by cog + weband
cross