fbpx
В двойката

Как изглежда любовта, когато никой не гледа

4 май 2018

Как изглежда любовта зад затворени врати? Между двама души съществуват интимни моменти, които не могат да бъдат заснети – детайли, които се изменят при присъствието на друг. Тези мигове пресъздава художничката Аманда Олеандър, а Bored Panda ни представя творбите ѝ.

******

Любовта е в малките неща. Живеещата в Лос Анджелис художничка Аманда Олеандър улавя тези моменти в своите илюстрации. Черпи вдъхновение от собствените си романтични взаимоотношения и събирайки спомени от близки до нея хора, Аманда съвършено обрисува как изглежда любовта, когато никой не гледа.

Аманда в момента се среща с Джоуи Рудман. „Той се оказва на най-много мои рисунки, като ги завърша“, казва тя на. „Заедно сме от почти 3 години. Той е най-сладкият човек, когото някога съм срещала“. Тя описва връзката между тях като чиста магия. „Преди да се срещна с Джоуи, ако някой ми бе казал, че тяхната любов и връзката е като нашата, не бих повярвала, Невероятно е. Не можем да се наситим един на друг!“.

Очарована съм от начина, по който хората се държат зад затворени врати
– интимни моменти, които никога не може да видим. Това са моменти, които не могат да бъдат документирани, защото това би променило начина, по който човек се държи.

Олеандър казва, че всяка от нейните рисунки е вдъхновена от различна концепция. „Иска ми се зрителите да вземат със себе си чувство на увереност и благодарност към простите моменти в живота.

В момента Аманда е свръхпроизводителна, което означава, че можем да очакваме още от нейната работа! Тя рисува всеки ден и работи върху три големи картини, като същевременно прави илюстрации. Дори стига до момент, когато китките наистина я болят. Вижте някои от най-добрите резултати от нейната отдаденост на изкуството!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross