fbpx
Новини

Какво ще поберете в тази чанта?

5 март 2019

След дебюта ѝ в Седмицата на модата в Париж, мини чантата на Jacquemus Mini Le Chiquito е едно от най-обсъжданите неща в модния свят, а останалата част от планетата, която не разбира от мода, се почесва по главата и се чуди как изобщо чантата е била забелязана от модните специалисти.

С дължина едва 5,2 см, аксесоарът е по-малък от кредитна карта и може да се побере в дланта на своята притежателка.

Мини чантата е още по-мини версия на лансираната миналата година Le Chiquito, която е с размери 12 на 6 см и се продава на дребно за около 500 долара. Цената на по-малката чанта още не е определена.

Mini Le Chiquito бе представенa в бяло, розово и червено, а поканите за ревюто на Jacquemus пристигнаха към гостите с мини чанти в цвят лавандула.

В социалните мрежи вече се вихри дискусия за това какво точно бихме могли да носим в тези чантички. Предложенията варират от флашка, ментов бонбон, капсула пробиотик и резервен изкуствен нокът до по-поетични коментари като Когато искате да покажете, че носите малък или никакъв емоционален багаж...

Заедно с мини чантата, създаденият от 29-годишният Симон Порт бранд Jacquemus блесна и с други авангардни аксесоари в доста по-големи размери:

View this post on Instagram

TODAY, PLEASE SELECT YOUR NEXT WINTER LOOK 🙂

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus) on


По темата:

https://maikomila.bg/%D0%B0%D0%BC%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE-%D0%BC%D1%8A%D0%BA%D0%BD%D0%B5%D1%88-%D0%B2-%D1%82%D0%B0%D0%B7%D0%B8-%D1%87%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B0/

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross