fbpx
И аз съм човек

Искате ли да сте учители? Сега му е времето!

27 септември 2017

Мили майки!

Ако:

  • вярвате, че всяко дете може да успее и заслужава равен достъп до качествено образование;
  • имате или нямате предишен преподавателски опит;
  • имате или нямате предварително придобита професионална квалификация ,,учител”;
  • у вас от малка дреме Госпожа Класната -

ТАЗИ ОБЯВА Е ЗА ВАС!

За осма поредна година фондация Заедно в час ще подбере и обучи участници по програмата си, които да преподават минимум две години в училища партньори в някой от следните региони - Велико Търново, Враца, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, София град, София област и Стара Загора.

Участниците ще преминат през професионално обучение, което ще им помогне да развият необходимите умения за работа в класната стая и за продължаване на кариерното си развитие след програмата в социалното предприемачество, проектите на регионално ниво, образователно лидерство и образователни политики.

За кандидатстване не е нужен предишен преподавателски опит, нито предварително придобита професионална квалификация ,,учител”.

Необходима е завършена бакалавърска степен (до 15 септември 2018 г.) и нагласа, че всяко дете може да успее и заслужава равен достъп до качествено образование. Участниците, които предварително нямат квалификация “учител”, ще преминат специализирано обучение в университет партньор на организацията и ще придобият правоспособност за преподаване при завършване на програмата.

По време на двете години преподаване участниците получават от Заедно в час месечен финансов стимул като допълнение към заплатата от училище.

В допълнение, те ще имат постоянната подкрепа на общността от съмишленици и партньори на организацията, които споделят общи цели и ценности и работят заедно с участниците за успеха на всяко дете.

За да кандидатствате, до 20 ноември трябва да попълните онлайн формуляр на уебсайта на Заедно в час.

Одобрените кандидати ще започнат работа в училище през септември 2018 г., а преди това ще преминат интензивна лятна подготовка в рамките на седем седмици.

Ако се колебаете, помнете, че цели две години ще имате възможност да допринасяте за каузата за равен достъп до качествено образование, докато развивате и собствените си лидерски умения!

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross