fbpx
Новини

Имаме какво да правим вкъщи - не ни мислете!

10 април 2020

И това е така благодарение на супергероите от Музейко. Те са ненадминати в идеите как да ни държат заети, фокусирани и... вкъщи. Това, че ние сме затворени и те са затворени не е като 2 и 2 = 4, с други думи – край, край. Тъкмо обратното! Музейко ни се отварят онлайн и макар виртуалните срещи никога да не са толкова сладки, колкото реалните, сме адски благодарни за всяко видео.

Ако все още не сте се абонирали за канала на Музейко в YouTube, ето сега може да е един много удачен момент за това, защото музейковците пускат всякакви страхотни видеа в него, а всеки делничен ден са лайв във Фейсбук от 15:00 часа.

Следим хаштага #МузейкоВкъщи и какво се случва с нас - ами ставаме по-умни, по-добри и по-малко отегчени. По-важното е, че и децата стават такива, защото хората от образователния екип на детския музей не се спират и им разказват приказки, дават им арт предизвикателства, разхождат ги из залите на детския научен център, учат ги за ферофлуидите, мятат ги в дълбокото с тайните на природата и ги подлъгват даже да си направят гейзери в домашни условия!

В горното видео ще научите как да си направите гейзери и вие, за да си избухваме и изригваме съвсем пълноценно заедно. А през останалото време - съвсем сериозно - възползвайте се от възможността прекрасните, умни хора от Музейко да са лични гидове на вашите деца в забавната страна на науката.

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross