fbpx
Животът с деца

Извинете, детето Ви танцува голо сред картофите!

28 февруари 2018

Попаднахме на тази чудна извадка, която е събрала някои адови ситуации, в които невинните ни отрочета непреднамерено ни поставят. И понеже сигурно на всеки му се е случвало, особено във възрастта, в която все още няма изграден филтър на пътя мисъл-уста, споделяме с вас 11 ситуации, които ще ви накарат отново да си припомните смразяващия трепет на срама, макар и от втора ръка. И не пропускайте и Мамо, защо имаш брада под корема? - още един култов текст, събрал чудни детски изказвания и въпроси, от които ни иде да потънем в земята - от срам и смях едновременно!

*******************

Децата казват най-смешните неща – повечето им умотворения са безобидни, но някои могат да ни накарат да потънем вдън земя. Преди време един потребител в мрежата Reddit публикува въпроса „Родители в Reddit, кое е най-смущаващото положение, в което са ви поставяли децата ви?“. И, съвсем очаквано, сайтът не ни разочарова, а извади някои ужасно комични отговори. Ето някои от най-забавните истории, а за цялата върволица – вижте оригиналната публикация.

-----------

„Всяка сутрин в занималнята на дъщеря ми всички се събираха в кръгче за начало на деня. И така, един ден закъснявахме и влязохме по средата на това своеобразно въведение. Дъщеря ми каза: „Закъсняхме, защото мама имаше разстройство“!

—jaimmster

----------

„Когато сестра ми беше бременна с племенника ми, запази името на бебето в тайна от моята 4-годишна по това време племенница. Докато се грижех за нея един ден, я убедих, че родителите ѝ планират да кръстят новото бебе Братле. Тя гордо съобщаваше това на всички в детската градина, на случайни непознати, както и на всеки, който искаше да чуе. Сестра ми още не ми е простила за тоя номер.“

—ajw7373

----------

„В автобуса 5-годишното ми дете сложи ръката си на рамото на човека от предната седалка и каза на всеослушание: „Тоя мъж е бая дебел“.

—error_flynne

----------

Обръщам си погледа след пет секунди невнимание в магазина и що да видя – дъщеря ми решила да се отърси от всички дрехи – и пелени, и всичко. Разбрах чак когато една мила дама ме потупа по рамото и ми прошепна:

„Извинете, детето Ви танцува голо сред картофите.“

—WeeAngryPanda

----------

Когато бях на 5 или 6, бяхме на пикник, организиран от фирмата, в която работеше баща ми. Представиха ме на началника му, а аз отсякох: „Татко каза, че си кучи син“. Колегите на тате ме черпиха сладолед цял следобед“.

—agreeswithfishpal

----------

„Ти си смешен малък мъж, но имаш хубава шапка“ – каза 4-годишното ми на човек с хипофизарен нанизъм (състояние, характерно с пропорционално изоставане в растежа), който носеше каубойска шапка на летището. От срам исках просто да продължа да вървя и да оставя детето там, когато мъжът отговори: „Благодаря, ти също си смешен малък мъж“! Беше страхотен и накрая бяхме усмихнати, вместо унизени.“

—Scrappy_Larue

----------

„Бях в спешното с 3-годишния ми син, защото беше глътнал габърче. Пишкаше ми се и го взех със себе си в малката тоалетна до чакалнята. Тъкмо изпразвам резервоара, а той крещи с пълно гърло: „ТАТЕ, ПИШКАТА ТИ Е ТОООЛКОВА ГОЛЯМА!“. ВСИЧКИ в препълнената чакалня чуха и се смутиха. Искаше ми се да умра от срам.“

—IrnBruFiend

----------

„За първи път канехме на гости една двойка от църквата, за да гледаме мач на Беърс (американски футбол). По това време синът ми беше на 3 или 4 и назоваваше отборите по цвят. Тоя ден играеха Фалкънс и Беърс. Малко след като играта започна, малкият идва и тихичко ме пита: „Кои са Беърс?“, аз му казах, че са белите, а той изкрещя:

„Да, викаме за белите, защото мразим черните, нали, тате?“.

Трябваше с неудобство да обясня, че днес Фалкънс са облечени в черно и днес не им симпатизираме, защото играят срещу Беърс. Всички се смяха, но имаше някои укорителни погледи.“

—tyzik

----------

„Като бях на около 4, трябва да съм имала някаква инфекция или сърбеж там долу. Една сутрин, по време на закуска, колега на баща ми дойде да го вземе за работа. Казах му: „Здрасти, Дон, вагината ме боли“! Той учтиво ме игнорира, но аз продължавах да го повтарям отново и отново. „Дон, чуваш ли ме? Вагината ме боли!“. Аз вероятно просто съм искала да ме забележат, но родителите ми искаха да умрат. Горкият човек – правеше всичко възможно да не ми обръща внимание, но хич не му помагах.“

—dogcatsnake

----------

„Дъщеря ми сега е на 8, но като беше на 2, я научих да казва „внимание“, вместо „виж“. Случваше се да сме в магазина или нещо такова и тя да сочи нещо, крещейки: „ВНИМАНИЕ, татко!“.

—Donny_Do_Nothing

----------

„В тоалетните на местния супермаркет сме. Майката Природа зове. 4-годишният ми син е вътре с мен... И в един момент изхвърча от тоалетната, за да съобщи на баба си и останалата част от супермаркета, че „от дупето на мама виси връвчица“.

—cait_lol

Кажете сега - кое изказване на детето ви последно ви накара да приискате да се скриете вовеки?

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross