fbpx

За нас

Майко Мила е с жените през целия път на развитие в различните им житейски етапи. Дето се вика, от какавида до космонавт. Преоткриваме ролята си на родители заедно всеки ден с чувство за хумор – когато е необходимо и където е възможно.

Майко Мила е дигитална платформа, създадена през 2016 г. от жени и за жени. Идеята ѝ е да подкрепя жените, които може и да са станали майки, но не са спрели да бъдат хора със своите интереси, проблеми и мечти, докато сменят памперси, кърмят бебета, захранват деца, кандидатстват за детски градини, пишат домашни по математика, тревожат се за резултати от матури и през цялото това време имат мнение и позиция за живота и нещата, които ни заобикалят.

Майко Мила се опитва да не съди, укорява и сблъсква модели на поведение с цел състезание. Смятаме, че родителството не е състезание, а споделено преживяване – с партньора, детето, семейството, приятелите, съседите, институциите и с Майко Мила (искате ли да ни споделите нещо, пишете ни на editorial@maikomila.bg). 

Майко Мила е място за подкрепа, разбиране и съпричастност.

Майко Мила е с жените през целия път на развитие в различните им житейски етапи. Дето се вика, от какавида до космонавт.

Преоткриваме ролята си на родители заедно всеки ден с чувство за хумор – когато е необходимо и където е възможно. 

Въобще – живот ли е да го опишеш!