fbpx
от 0 до 3 години

Защо на 3 е по-зле, отколкото на 2

18 август 2017

1. На две то едва говори. На три то никога не млъква, по дяволите.

2. На две то реве. На три така се тръшка и такива истерии прави, че си убедена, че е обладано от зъл демон.

3. На две с радост яде всичко, което му сервираш. На три то яде само три храни (които обикновено се състоят от нишесте и кашкавал).

4. На две банята е десетминутно събитие, който приключва с чисто дете. На три къпането отнема повече от час и води до наводнена баня, подгизнала майка и 16 използвани кърпи.

5. На две то носи пелени, които се сменят, когато вие решите. На три то е научено да ходи на гърне и целия свят научава как се чувства пикочният му мехур и червата.

6. На две то се заплесва по кутия със зърнена закуска с играчка в магазина. На три то иска да диктува целия списък с храни за купуване.

7. На две ви оставя да го обличате така, че изглежда невинно и очарователно. На три то настоява да избере дрехите си и заприличва на умалена версия на пациент на психиатрична институция.

8. На две то не обича да се цапа. На три - за това живее.

9. На две можете да правите много неща вместо тях, за да спестите безкрайно време. На три то настоява да прави всичко самичко, което отнема цялото време на света.

10. На две манипулациите са последното нещо, за което се сеща. На три смята, че ви притежава и вече е овладяло изкуството да манипулира околните.

*С изменения и съкращения от .

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross