fbpx
Специални проекти

Закуска за активно празнуващи

8 декември 2019

Никулден мина, обаче риба има още. Ако ви е останал и на вас шаран от празничната трапеза, Поли & Дани готвят знаят какво да направите с него, така че да го оползотворите до последната му рибена фибра, превръщайки го във вкусна и полезна закуска. За някои може да е и мезе, но ние за тях не отговаряме.

РИБЕН ПАСТЕТ С ШАРАН

Калории 500
Протеин 22
Време 10 минути

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

Обезкостих около 50 г месо от никулденския шаран. Пасирах го заедно с 40 г дроб от треска и 10 г "сирене" от кашу. Овкусих с черен пипер, сол и лимонов сок.

Тoзи чуден рибен пастет намазах на няколко филийки пълнозърнест хляб с квас и добавих сосче от хрян.

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross