fbpx
Новини

“Заедно в час” и през лятото с безплатна лятна академия

22 юли 2020

Ако не сте разбрали от заглавието, пак да уточним: ЛЯТО Е! Затова всички неща, които ще се случват в този вълнуващ сезон, са малко по-така. Каквато е и Лятната академия на “Заедно в час” тази година. 

Традиционно организацията, снабдяваща ни с най-чудесните нови учители, прави такива летни академии в София за ученици от 1 до 12 клас. Но тази година, заради пандемията и всички мерки, които трябва да се вземат, за да запазим здравето си, Лятната академия на “Заедно в час” ще стигне до всички населени места в цялата страна, защото ще се провежда онлайн.

Остава седмица до крайния срок за записване на децата, който е 30 юли. Формата за записване е на сайта на организацията и е много бърза, лесна и чудесна. Както всяка година, и тази абсолютно всичко е безплатно. “Заедно в час” осигуряват обучението и учебните материали, както и индивидуални и групови занимания с учениците, а те трябва само да имат устройства (телефони, таблети, компютри), с които да участват. 

Децата със сигурност ще си тръгнат с нови приятелства, но и с надграден учебен материал по общообразователна подготовка от изминалата доста особена учебна година. Между другото, ако по една или друга причина детето ви е неуверено в знанията си, Академията е идеална за него, защото чрез игри и малко по-нетрадиционен подход сякаш по-лесно се наваксва материала.

Към всичко това трябва да добавим и, че преподавателите са истински мотивирани специалисти по най-различни дисциплини, които знаят как да направят скучното (понякога) учебно съдържание страшно забавно и увлекателно – дори в онлайн вариант. 

Накрая всички успешно участвали ученици ще получат сертификат за завършването на Лятната академия. А тя ще се проведе от 3 август (понеделник) до 14 август (петък), всеки делничен ден от 9:00 до 12:30. Предвидени са по 4 учебни часа с по 15 минути междучасие. 

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross