Новини

Еднояйчните близначки, които се омъжиха за еднояйчни близнаци и забременяха заедно

18 август 2020

Много е вълнуващо и също толкова объркващо, защото някак излиза, че бъдещите деца, освен че ще са братовчеди, ще са и генетични братя/сестри.

Двете сестри Британи и Бриана, които са еднояйчни близначки, се омъжват за Джош и Джереми, които - изненада - също са еднояйчни близнаци, и съвсем скоро двете двойки обявиха, че чакат бебета заедно, пишат People.

В специален Инстаграм пост те обявиха, че са бременни.

"Изключително сме развълнувани и благодарни, че бременностите ни съвпадат и можем да споделим тази новина с всички вас", пишат двете еднакви семейства, които се женят на двойна сватба през 2018 г., година след като се срещат. Забавното е, че служителите, които ги бракосъчетават, също са еднояйчни близнаци.

Двойките живеят под един покрив и планират да отглеждат децата си заедно.

Двете сестри отдавна са много навътре в близнашката субкултура, като не само се обличат еднакво, но излизат на двойни срещи и смятат себе си за "двете половини на едно цяло". Можем да си представим, че не са имали никакви проблеми, когато са планирали общата си сватба. Подозираме, че е било същото, когато са планирали и зачеването.

"Приказката стана реалност. За нас беше много важно да се омъжим за близнаци", признава Бриана. И добавя, че още от детската градина двете са си представяли обща сватбената церемония с еднояйчни близнаци за съпрузи.

"Знаехме, че шансовете за това са минимални. Звездите трябваше да се подредят по определен начин, за да се сбъднат по определен начин. Успях да се омъжа за човека на мечтите ми и да съм свидетел как сестра ми прави същото", казва Британи.

А колко минимални са били шансовете да забременеят по едно и също време и що звезди са се подредили, за да се случи всичко това по график, дори не можем да си представим.

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
made by cog + weband
cross