fbpx
И аз съм човек

Една зъболекарска упойка и забравяш, че си родила цяло дете

12 септември 2020

Човек, който го пуска упойката, може да каже или да направи какво ли не. За щастие, голяма част от тези неща са ужасно смешни и са сред любимите истории на интернет, затова се въртят до откат.

Една такава история се случва на милата Кендис, която тя споделя с приятелите си в TikTok. “Забравих, че съм родила цяло дете и съвсем сериозно помислих, че съмпругът ми е похитител.” 

И всичко това след упойка за един изваден зъб. “Зъболекарската упойка наплаши децата ми за цял живот.” 

Изглежда нейната упойка е сработила повече от добре, както пишат CafeMom.

Видеото е ужасно смешно. Кендис не помни, че е родила третото им дете. Разпознава другите две криво-ляво, но все пак пита мъжа си в несвяст откъде са се взели тези деца, а той убедително ѝ заявява, че ги е отвлякъл от една детска площадка и планира да ги продаде.

https://www.tiktok.com/@justagirlnamedcandace/video/6867926922014248198?refer=embed

Кендис гледа точно като отровена, фъфли и продължава да не разбира какво става. Мъжът ѝ обаче услужливо ѝ “припомня”, че идеята за отвличането на децата била нейна. 

“Кое мислиш, че ще ни докара най-много пари?”, пита съпругът ѝ, преди да добави: “Това беше твоя идея!”

Кендис обаче е желязна.

“Не съм отвлякла дете! Джейсън, не е възможно да съм отвлякла дете."

Но после добавя: “Макар че имаме само две…” И на този момент съпругът ѝ вече умира от смях.

Кендис посочва малката си дъщеря и отсича, че това дете не прилича на нея. Малката не изглежда много щастлива от този факт. Майка ѝ обаче продължава да се съмнява в произхода и на останалите деца. Посочва към момчето им и категорично отрича да е техен син: “Джейсън, това определено не е наше дете. Момче е!”

“Казвам ти, че ги събрах от една детска площадка!”, продължава Джейсън.

Видеото е гледано милиони пъти, а децата са добре и също са участвали в шегата. Уверението е от майка им, защото се оказва, че има много разтревожени потребители на социалната мрежа, на които никак не им е смешно. 

“Забавното е, че децата ми бяха в шегата през цялото време. Вие виждате 59 секунди от целия запис. Няма как да отсъдите. А децата ми още ме молят да им го пускам пак и пак и да се смеем”, успокоява един от изказалите мнение от поста ѝ.

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross