fbpx
Жените могат всичко

Другото лице на Яра от Железните острови

2 май 2019

Докато чакаме героинята на Джема Елизабет Уелън да нахлуе с ключова роля в последния сезон на "Игра на тронове", актрисата напомни за себе си, публикувайки снимка, на която кърми бебето си, носейки костюма на силната Яра Грейджой.

38-годишната Уелън, която е една от най-известните британски комедийни актриси, написа в коментар към снимката, че е направена след заснемането на първия епизод от Сезон 8 на хитовата тв поредица.
От HBO също коментираха снимката ѝ с поощряващото: "Агресивен боец и любяща майка".

Джема Уелън си проправи път в "Игра на тронове" в Сезон 2 като представителка на един от Великите домове на Вестерос, властващ над групата на Железните острови, и изпълнява великолепно ролята на един от най-решителните образи в сагата.

Още при старта на осми сезон тя говори за майчинството и работата пред Good Morning Britain, споделяйки, че да бъдеш майка означава често да правиш 20 неща едновременно, но винаги поставяш децата си на първо място.

Уелън също така разкри, че се е чувствала под огромно напрежение, опитвайки се да раздели работата от личния си живот. „Бях в петия месец, когато се снимах в сериала The Crown и не казах на екипа, защото бях прекалено уплашена каква ли ще е реакцията им“, сподели тя пред Sky News. "Мисля, че жените в киното и телевизията се страхуват, че бебето, ще промени кариерата им. Но ако подходиш по-друг начин, ако просто кажеш, че искаш детето ти да бъде с теб по време на работата ти, да бъде част от всичко, което се случва около теб, хората всъщност са супер доброжелателни", каза тя.

А на въпроса какво е да играеш силни женски образи, отбеляза лаконично, че въпросът е малко излишен и добавяйки: "Жените са силни по подразбиране".

По темата:

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross