fbpx
И аз съм човек

Дрескод за уморени майки и вечно бодри деца

12 август 2019

Pink няма как да не е сред любимите ви майки-знаменитости - адски истинска и забавна е и освен това няма цедка на устата. А тези дни отново ни напомни защо я харесваме, публикувайки в Instagram опит за семеен дзен портрет с двете си деца - 2-годишният Джеймисън и 8-годишната Уилоу.

Ако точно в момента не се опитвате да укротявате утешавате своето 2-3-4-годишно дете, притежаващо неизчерпаемата способност да кръжи като дрон над главата ви, вероятно кимате с разбиране. И вече си поръчвате тениски с тези прости, ясни и обобщаващи живота на майката надписи (НЕ СЪМ УМОРЕН/А - за диването; СТРАШНО СЪМ УМОРЕНА - за вас).

За жалост, освен стотиците хиляди харесвания, нямаме идея колко точно милиона майки споделят идеята да плъзнат по широкия свят с подобна екипировка. Pink блокира коментарите в профила си след няколко случая, в които постовете ѝ бяха залети от токсични обвинения и размахване на пръст.

Пикът беше ето тази семейна снимка, на която, според някои от последователите ѝ, "семейството злоупотребява с пеликана" (защото Джеймисън си е свалил гащите)...

Така или иначе, 6.7 милиона души продължават да я следват и много от тях, надяваме се, да осъзнават, че и на най-известните работещи майки децата им ходят голи и боси (както и без слънцезащитен лосион, каски, наколенки и пр.):

Приятно лято и споделяйте и вашите чудни летни семейни снимки!


Още:

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross