fbpx
Новини

Ден на най-малките учени и изследователи в Музейко тази неделя

14 октомври 2017

Тази неделя Музейко чака с нетърпение най-малките и любознателни посетители, тъй като е запазена за всички малки учени на възраст от 0 до 5 години, за които ще има специалната програма от творчески работилници, спортни дейности и образователни приказки.

"Денят на най-малките" е чудесна въможност за малките приключенци да допълнят и развият уменията си и да прекарат целия ден в изследвания и експерименти, без да подпалят хола ви и да намажат с конфитюр котката!

Разходката из експозициите на Музейко им дава възможност и за незабравим първи досег с интересния свят на науката чрез интерактивни игри. А на родителите - спокойствието, че поне за няколко часа интереса на детето няма да се върти около таблета, телефона или контактите вкъщи.

"Денят за най-малките" започва на 15 октомври от 10 часа и включва следните дейности:

  • „Спортен кът“
  • „Рисуване с крачета и ръчички“
  • „Пеещи изложби с Константин Кучев“
  • „Кинетични приказки“

Подробната програма за „Ден за най-малките (0-5 г.)“ в Музейко може да намерите тук.

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
made by cog + weband
cross