fbpx
Новини

Ден на бащата в Националния военноисторически музей

15 юни 2018

Утре – 16 юниНационалният военноисторически музей празнува Деня на бащата с вход свободен и суперпъстра програма. Ден преди самия международен празник организаторите посвещават съботата на специалната връзка между таткото и детето и за седма поредна година превръщат музея в пространство за игра и смях.

Специално за събитието Българската армия представя военни машини, високопроходима линейка и учебна катапултна седалка, а който иска ще може да влезе в кабините на някои от най-атрактивните експонати от външната експозиция на музея.

От музея са подготвили страхотна програма, която няма да остави никого да скучае – ще може да програмирате роботи и да създавате видеоигри, да навлезете в зоната с виртуална реалност, да поиграете с конструктор за млади откриватели, да сглобявате на къщички и да се включите в какви ли не други разнообразни интерактивни игри, които стимулират логическото мислене и творческото въображение. Децата ще имат възможността се снимат като военен пилот и дори да си поговорят с истински летец.

Ще има още лятна читалня, скаутски лагер и въобще за всеки по нещо в съботния ден на „Черковна“ 92.

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross