fbpx
Новини

Да ритнеш камбаната с финес

17 октомври 2019

Възможно ли е да се смеем на погребение? Явно да, както разказва Insider.com.

Близките на Шей Брадли, ветеран от ирландската армия, били в тотален шок, когато чули гласа му от ковчега, докато го полагали в земята.

"Ехо? Ехо? Пуснете ме! Къде, по дяволите, съм?", кънтяло предварително записаното "съобщение от отвъдното". "Пуснете ме! Тук е ужасно тъмно! Свещеник ли чувам? Шей е. И съм в ковчега. Мъртъв съм."

После Брадли продължил с песен: "Здравейте отново, здравейте. Минавам само да кажа "Сбогом!"

Дъщерята на Шей – Андреа, обяснила пред HuffPost, че предсмъртното желание на баща ѝ било да се пусне негов аудио запис по време на погребението. Съобщението е записано година преди смъртта му и единствените, които знаели за него, били брат ѝ и племенника ѝ. Няколко дни преди погребението брат ѝ казал на майка ѝ и на останалите роднини за шегата.

"Искаше да е сигурен, че мама ще си тръгне с усмивка, а не със сълзи от гробището", добавя Андреа, разказвайки за родителите си, които били женени от 43 години. Това е начинът, който Шей е избрал, за да се сбогува и да каже: "ОК, край на мъката – ето ви малко смях, за да може да чествате живота ми с усмивка на лицата."

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross