И аз съм човек

Да намериш най-добрия си приятел от детството

14 декември 2018

Наскоро 21-годишната Никол Граймс от Пенсилвания, която вече е и майка, решава да си вземе куче. Първо разглежда онлайн какви са възможностите да осинови домашен любимец от приют. И когато вижда един симпатяга, кръстоска между померан и пудел, има чувството, че вече го познава, тъй като много ѝ напомня за любимото ѝ куче Клоуи от детството.   

Източник:
NICOLE GRIMES

Когато Никол била на 10 години, получава Клоуи от баба си като изненада за рождения си ден. Тя и кучето стават най-добри неразделни приятели през следващите четири години.

Както разказва Никол пред BBC обаче, в един момент на баща ѝ му се наложило да работи от вкъщи, като работата му изисквала пълна тишина. Тъй като Клоуи била много шумна, тя била откарана от таткото на Никол в приюта Washington Area Humane Society...

Тогава Никол е на 14 и през следващите години регулярно звъни в приюта, за да иска информация за кучето, но никога не получава актуални данни.

И така, когато вече порасналата Никол отива да вземе пудела, който бил свободен за осиновяване, разбира, че това 11-годишно куче също е наричано Клоуи. „И в момента, в който дойде и облиза лицето ми, знаех в сърцето си, че това трябва да е моето куче“, разказва тя.

Съпругът на Никол не вярва и решава да проверят микрочипа, който обаче потвърждава това чувство: Никол и Клоуи отново били официално заедно след седем дълги години.

Тя също така е щастлива, че през това време кучето е живяло при възрастна двойка и е било достатъчно обичано.

„Чувствах се, сякаш съм спечелила от лотарията. Никога не съм мислила, че ще я видя отново“, казва Никол и добавя, че кучето вече се сприятелява с малката ѝ дъщеря Вайълет.

Източник:
NICOLE GRIMES

Още:

Малката японка Маме и гигантският ѝ пудел

Раждането през очите на малкия акушер Рейнджър

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
made by cog + weband
cross