fbpx
Новини

Да влезе доброто!

14 ноември 2019

Навън може и да позахладня, но ние отваряме широко всички врати и пускаме доброто да влезе, където свари (надяваме се да успее да се намърда и в сърцата ни), за да можем после да го раздаваме щедро, щедро. Един от лесните варианти за това е да посетим обновения сайт на дарителската платформа DMS и да изберем накъде да си насочим добрината и по този начин да станем част от кампанията „Отвори врата за доброто. Влез, стани дарител!“.

В момента в платформата има 181 активни кампании, които търсят своите дарители, а за нас остава само да решим къде искаме да сме полезни и да изберем начина, по който да го направим. DMS ни дава четири варианта да сме хем добри, хем полезни – еднократни или абонаментни SMS-и на кратък номер 17 777, чрез онлайн дарения през системата на ePay и посредством виртуален POS терминал на ОББ.

На скептиците, които изобщо не са сигурни дали от левчетата, пратени с SMS, има смисъл, казваме да, мили подозрителни хора, има и още как. Винаги е по-добре да дариш малко, отколкото да не дариш нищо. Изключително показателен факт за това е сумата от 9 531 964 лева, събрана от 2008-а до 2018 г. в помощ на 872 различни кампании.

Кампанията на DMS включва и специално предизвикателство към всички дарители. Десет публични личности символно ще предадат нататък своя лична вещ на един от последователите си в социалните мрежи, който подкрепя някоя от каузите на dmsbg.com. Един от тези хора е и вашата Красимира, която се включва с пълна пара и с желание да подари нещо на някого – ето тук.

Вие сте! Предай нататък!

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross