fbpx
Новини

Дай усмивка, вземи детска дрешка

2 декември 2019

Тази неделя (8 декември) ще е ведра и усмихната – така го виждаме. И понеже така ни се даде свише, вие няма нужда да следите прогнози за времето и пространството, а просто да си вземете децата и усмивките под мишница и да си изберете кога в интервала между 11:00 и 16:00 часа да се отправите към едно много полезно събитие, организирано от симпатягите от Скрито в скрина.

Ако досега не сте се срещали с тях, ето сега ви е паднало. Но да кажем няколко думи, за да ви ги представим: Скрито в скрина е чудесно място, на което отивате с омалелите, но запазени дрешки на децата си, откупуват ви ги, а вие, ако искате, си тръгвате с нови съвсем по мярка, които някой друг родител е оставил. Може и просто да дарите дрехи, ако се чудите какво да ги правите.

И точно за тези дарени дрехи идва реч. В края на седмицата Скрито в скрина организира събитие, на което всеки може да дойде и да си вземе напълно безплатно дрешка, каквато пожелае. Идеята е съвсем в духа на предстоящите празници – да се предаде нататък.

Освен благородната кауза съвсем вдъхновяващо е и мястото, на което ще се случва това предаване и препредаване. Нарича се Кондабайда – резиденция за деца и животни – да!, животни и да!, може да се галят. Точният адрес е бул. Цар Борис III 238, в локалното в посока Княжево.
Подсказаха ни, че най-близката спирка на градския транспорт е "Планинец", където спират трамваи 5 и 11. Но ако решите да дойдете с кола, ще има къде да паркирате (вниманивайте само да не е пред гаражите на съседите).

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross