fbpx
И аз съм човек

Даваме стипендия за aMBA на една от вас!

25 февруари 2019

Наближава 8 март, Международният ден на жената, и в Майко Мила! седнахме удобно и започнахме да мислим как да отбележим този ден по същество - с мисъл за жените, за тяхното развитие и бъдеще.

И изведнъж се сетихме – какво по-хубаво от това да дадем на една жена (и майка) възможност да придобие практически знания и умения в абсолютно нова (или пък не чак толкова нова) област от живота? Да ѝ дадем шанс да развие потенциала си и да постигне онази финансова и професиоална независимост, за която е мечтала отдавна?

И се погледнахме, и си казахме – ами няма по-хубаво! И запретнахме ръкави, за да го направим реалност, така че сега да можем най-тържествено и официално да ви хвърлим ръкавицата със следното предизвикателство:

Майко Мила!, в партньорство с AVON, дават стипендия на една жена, която да се обучава в програма по aMBA в The Business Institute!

Страшна работа, нали?

Четете сега по същество.

В продължение на няколко месеца една жена ще има изключителната възможност да посещава обучение от най-високо качество и ниво, да участва в разработването и решаването на реални бизнес казуси –на реални компании, действащи в България. Освен, че ще окаже подкрепа със стипендията, AVON ще подкрепят и съдържателно aMBA програмата, като внесат предизвикателен и интригуващ бизнес казус.
.
По време на програмата участничката ще се докосне до:

♦ Реален казус на AVON и други компании
♦ Разглеждане на всяко бизнес решение в 360° холистична перспектива и от много гледни точки
♦ Практическа работа върху казусите през съвременни и иновативни бизнес инструменти за анализ и вземане на решения
♦ Ценни преживявания, фокусирани върху развитие и допълване и структуриране на бизнес и лидерски умения
♦ Възможността за директно приложение във вашата професионална реалност или проекти

Прочетете пълното описание и подробности на програмата по aMBA и ако се припознаете като потенциален участник в нея, КАНДИДАТСТВАЙТЕ за стипендията от 90%, която AVON и Майко Мила! осигуряват за една от вас.

Вижте и пълните условия за кандидатстване и имайте предвид, че крайният срок за кандидатстване е 18 март 2019 г.

На 20 март ще обявим името на победителката, а само 6 дни по-късно – на 26 март, започва и програмата по aMBA!

Пролетният семестър се провежда в периода: март – юни 2019 г., а есенният: септември 2019 г. – февруари 2020 г.

Програмата oт два семестъра включва 8 дисциплини и е с обща продължителност от 155 тренинг часа.

Екипът на aMBA включва фасилитатори-практици и гост-говорители с богат опит в областта на мениджмънта, предприемачеството и развиване на бизнес.

Присъствените сесии се провеждат привечер през работната седмица и през уикендите, в работното ателие на The Business Institute на ул. Жолио-Кюри 23а, София.

Ние, от Майко Мила!, от сърце и с всички сили стискаме палци на всяка една от вас, която ще се впусне в това предизвикателство. Обещаваме ви, че това ще е едно от най-смислените неща, които сте правили по отношение на собственото си развитие, а времето, което ще прекарате в The Business Institute, ще е най-ценната ви инвестиция.

Ще се срещнете с мислещи и работещи хора, които са там с цел и желание. Ще обменяте идеи с хора, които си разбират от работата и ще ви предадат практически умения, които са без аналог. Ще дискутирате всякакви казуси, а наелектризираният ви от знания мозък ще ражда идеи и решения на проблеми със скорост, която не e развивал отдавна – или поне със сигурност откак сте родили!

А и ние самите сме минали през центрофугата от знания, в която The Business Institute ни вкара по време на участието ни в Промяната през 2018-та. Гарантираме от опит, че това е едно от най-конструктивните обучения, през които сме преминавали, а нещата, които сме научили там, са в главите ни доживот!

А ако имате нужда от още малко мотивация – прочетете и какво каза пред Майко Мила! една от участничките в aMBA програмата – Дина, която е предприемач, дизайнер, проектант, маркетинг консултант и какво ли още не!

А след това - смело напред и нека кандидатстването започне СЕГА!

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
Етикети
cross