И аз съм човек

В банските на Селесте

5 юли 2019

Когато миналото лято надникнахме какво прави любимата ни Селесте Барбър, тя имаше 4,6 милиона последователи в Instagram. За една година австралийската комедийна актриса и майка на 4 деца е натрупала още над половин милион фенове и днес теса 5,2.

Селесте продължава да си прави майтап със снимките на световни знаменитости и извънземни модели, на които те, разбира се, ВИНАГИ изглеждат ужасно секси, освен това са подозрително засмени или спокойни, въпреки че често са сгънати в нечовешки пози, носят червило и бляскави сенки за очи във ваната, развяват сресани коси в 5 сутринта и задължително са с плоски кореми с максимум три микроскопични гънки по тях.

37-годишната Селесте стартира своята забавна серия от кадри преди 4 години и се превръща в такава сензация, че ѝ се налага да съчетава майчинството с дълги турнета из Австралия и Нова Зеландия, а книгите ѝ се харчат като сладолед на плажа.

И тъй като ние все не намираме време да отскочим да гледаме актьорския ѝ талант на живо, периодично следим новите ѝ фотосесии и ги споделяме с вас, за ви стане по-леко и ведро, особено ако сте на плажа и се чудите дали ще ви се подуе много коремът, ако изпиете едно мохито.

Е, изпийте две, ама внимавайте да не се задавите от смях:

По темата:

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
made by cog + weband
cross