fbpx
Новини

Въпрос за милион долара: Има ли приятелство между мъже и жени?

20 февруари 2019

Дали е възможно приятелство между мъже и жени е въпрос, който терзае векове наред човечеството. Този, който успее да даде верен отговор, вероятно ще спечели безсмъртие и 1 милион от “Стани богат”, но докато това стане, можем само да гадаем и, евентуално, да взимаме пример от филмите (които, както знаем, затова са филми, защото не са истина, хаха).

И като казахме „филми“, веднага се сещаме за един сериал, който хубавичко ще разнищи темата за приятелството между двата пола, при това – по много човечен и приятен начин. И, не, нямаме предвид „Приятели“, който, безспорно, е чудесен пример, но първо е от миналия век и нещата малко напреднаха оттогава, и второ – искаме да гледаме и някакви нови физиономии на приятелския фронт.

Е, казват, че човек трябва силно да пожелае нещо и то ще се сбъдне – и ето, ние си пожелахме готин сериал и веднага получихме „Милион малки неща“. Това е новото предложение за любителите на сериали, което FОX Life щедро ни предоставя от днес, 20 февруари.

В него ще се внедрим неусетно в отношенията между група приятели от Бостън, които се сближават при малко неочаквани обстоятелства - то пък като че ли някой се сприятелява при очаквани обстоятелства!

Някои от тях са супер успешни в кариерата и връзките си - познато ли ви е? Сигурно и вие имате такива досадници в компанията. Други пък са по-неуверени и късметът не ги навестява често. Даже по-правилното е да се каже, че животът им буквално се е забил в задънена улица, а те не знаят как да излязат без да изпотрошат всичко по пътя си.

В тази амалгама от житейски проблеми, един от компанията… умира. Да, това не е най-якото, което може да се случи на приятелите ти, но, когато си почти погълнат от черната дупка на рутината и всекидневните глупости, с които са пълни животите ни, ти трябва нещо наистина разтърсващо, за да те извади от кататонията. А какво по-разтърсващо от смъртта на любим приятел…

И така, след като един от тях гушва букета, както се казва, другите внезапно се пробуждат за живота, преоткриват се един друг и започват най-накрая да живеят истински. Звучи, разбира се, малко като клише, но знаете ли какво – животът е доказал, че е клише. Че е просто низ от милиони дребни неща, които ни се случват, докато пътуваме към крайната точка или правата линия – както ви е по-приятно да я наричате.

И в тези кратки години, които ни остават, е добре да живеем пълноценно, да се сещаме за важните неща, които ни радват и правят съществуването ни смислено – а приятелите са на челно място сред тях.

Затова, най-доброто, което можете да си причините на 20 февруари, сряда, от 21 часа по FOX Life, е да биете сбор на приятелите си и да седнете заедно пред телевизорите, за да гледате „Милион малки неща“. Защото всичко друго (или почти) e без значение, ако ги няма тях.

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross