fbpx
И аз съм човек

Време за мъже!

22 април 2016

Вижте сега, мъже.

Ние, жените, много добре знаем, че докато бременеем, циврим и бавно (а някои – доста бързо) се превръщаме от фини мацки в средноголеми хипопотами (и циврим още повече), на вас също ви се случват някакви работи.

За съжаление, баш по време на тези 9 месеца не ни е много до вашите страдания, защото нашите са ни достатъчни. След това изведнъж трябва да започнем да гадаем нуждите на нещото, родено от нашия съвместен труд, като този период също е доста разточителен - около 18-20, а понякога и повече години.

И накрая така се получава, че вие никога не можете да се оплачете от този вълнуващ период, в който жена ви си е сменяла настроенията по 9 пъти на ден и 7 пъти на нощ, трошила е чинии в гипсокартона и в мразовита януарска утрин е пожелавала да ѝ бъде закупен зрял ананас.

Затова Майко Мила реши и отсече – ще бъде време за мъже! Новият ни конкурс е САМО и ЕДИНСТВЕНО за вас, а темата, по която можете да се оплачете на воля, е:

Как изтърпях бременността на жена си?

Помислете си хубаво, върнете всички онези травматични спомени, опишете ги и ни ги пратете на maikomilabg@gmail.com, а ние, след като добре се посмеем и ви обсъдим, ще изберем най-култовия разказ и ще наградим клетия му автор със супер яка преносима тонколона Goal Zero Rock Out от нашите приятели от 7watta.com.

Така, когато му писне на шапката, нашият смел победител ще може да хване гората, да си пусне хубава музика с преносимата колона, и веднагически да забрави за жени, деца и всякаква битова досада.

Междувременно, ако имате нужда от допълнително нахъсване, може да минете през магазина на Brave Moustache и да видите и пипнете колонката на живо.

Хайде, зарадвайте Майко Мила и още хиляди жени - чакаме разказате ви от днес до вторник включително и ви пожелаваме силата да бъде с вас!

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross