fbpx
И аз съм човек

Бихте ли се събрали с мъж, който го е страх от 5G?

3 април 2020

Коронавирусът може и да е тема №1 за почти цялото човечество, но това не е единственият дерт на хората. Оказа се, че има и друг причинител на паника сред населението в България, а именно 5G мрежите - новото поколение мрежа за безжичен пренос на данни. Вероятно вече сте срещали коментари, че тези мрежи убиват гълъби и влияят пагубно на човешката аура, за което няма, повтаряме НЯМА доказателства. Тоест – това е легенда.

Както знаем обаче, шубето е голям страх. Затова и нашата любима Оля Идва, която познавате с епохалния ѝ текст Едно различно раждане, както и с Оля Идва с Пържена филия, днес се обръща към жените в България и ги пита – вие бихте ли се отдали на мъж, който го е страх от 5G?? Помислете си малко преди да отговорите и, моля, обосновете се!

И още нещо - утре, 4 април, във Facebook страницата на Trastena (компанията за малиново вино, която семейството на Оля притежава и ръководи), стартира поредица от музикални събития под карантина с участието на български DJ-и. Първият от тях е небезизвестната Кристина Кас, която също сме представяли в Майко Мила! (въобще, егати шуробаджанащината!), а всичко, което вие трябва да направите, е да се логнете в страницата в 20 часа, да свържете лаптопа с домашната sound система и ДА СЕ КЕФИТЕ на Trastena Lockdown Takeover Live Dj Cass!

А сега – бегом към 5G-то!


Искам да попитам жените без да имам каквато и да е научна степен и експертиза:

Вие бихте ли се хвърлили в обятията на мъж, който го е страх от 5G?

Първи сценарий. Замъкът ви гори, има змей, вие тичате нагоре-надолу по мраморните стълбища, косата ви се вее над сатенената рокля и обръчи, всичко се тресе, докато кулите горят. Изведнъж отнякъде се чува конски галоп. Идва принцът с лъскава броня, големи ръце и някаква коса. Той е вашият спасител. Вади меча и започва да се бори със змея.

В един момент обаче вижда, че зад змея - на покрива на една кооперация в гръцката махала, има антена на мобилен оператор. И понеже е видял снимка на тази антена предния ден във Фейсбук, и снимката е имала 1200 лайка, принцът се насира, пришпорва коня и бяга през девет планини в десета.

Втори сценарий. Затворена сте в арабски дворец, имате перфектни вежди и скъпоценни камъни по сатенените пантофки. Баща ви е властен петролен магнат и не одобрява връзката ви с Аладин, който живее на Попа, а баща му държи всички дюнери в София.

Но вие обичате Аладин и се уговаряте една вечер той да дойде с летящото си килимче и да ви открадне от двореца, за да бъдете завинаги заедно. Обещал е да ви донесе и дюнери.

Идва заветната вечер, вие сте в син ансамбъл от две части с ниска талия, имате перфектни плочки на корема, въпреки че често ядете от дюнерите.

Аладин се бави.

Звъните му.

Оказва се, че е гледал видео в YouTube от канал, който се казва STFN ( Stranger than fiction news) и там е имало червена картинка с надпис BREAKING NEWS, и той също се е насрал и повече няма да се качва на килима заради 5G.

Трети сценарий. В древна Гърция сте, вече 10 години се води война заради вас. Измират хора, войски атакуват, селища се опожаряват, възможно е да сте най-важната жена в историята и да се говори за вас докато свят светува.

Една вечер гаджето ви – Парис, се прибира скапан от воюване и посърнал ви казва:

“Събирай си роклите и амфорите. Ще те връщам при бившия ти. Всичко свърши. Утре в Троя започват да инсталират 5G-то”.

Пак казвам, че нямам експертиза, въпросът ми е изцяло философски.

Follow me for more girl talk.

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
made by cog + weband
cross