fbpx
Образование

Как да обзаведем ученика с тетрадки и учебни помагала без да полудеем

13 септември 2016

 

Помните ли какво беше преди години?  Когато бяхме деца имаше един вид тетрадка, един вид химикалка, един вид молив и два вида гума – единият вид беше скапан, а другият Кохинор. Който имаше Кохинор беше благословен и с право се фукаше. Някои деца имаха химикалки от чужбина, които ние, които нямахме, гледахме със страшна завист. Най-много се котираха химикалките с резервоарче с течност в горната си част, в която плува я космически кораб, я автомобилче.

Учебниците бяха един вид. Примерно – учебник го география за 5-ти клас. Точка. Дават ти го, после го връщаш.

Това време свърши!!! Сега... има всичко. Химикалките само дето не изстрелват спътници в космоса. Помагалата, вървящи към учебниците са около 700 вида. Чантите са безбрежен брой, а към тях има съсипващо разнообразие от химикалки, моливи, пастели, водни бои, темперни бои, бои за рисуване с пръсти, пластилин, гуми и ВСИЧКО генерално се дели на няколко групи:

 1. Неща, които не светят.
 2. Неща, които светят.
 3. Неща, които светят и свирят.
 4. неща, които светят, свирят и се сгъват ергономично.
 5. Неща, които светят, свирят, сгъват се и са ароматизирани.

В това безбрежно, непонятно и плашещо море от артикули, Майко Мила реши да намери някакво облекчение на клетия родител, който трябва да се хвърли във вълните от тетрадки с Джъстин Бийбър и Спондж Боб. Намерихме чудесен партньор в лицето на ozone.bg и го помолихме да съкрати мъките ни поне до известна степен, защото, уви, не съществува начин мъките ни да бъдат изцяло заличени.

И ето какво предлага той за улеснение на нашите читатели:

 • Сайт, изобилстващ от всичко, което ви е необходимо за началото на учебната година. Чанти, тетрадки, пособия и помагала
 • Безплатна доставка до всяка точка в България
 • 5 % отстъпка за всички родители, които са наши читатели, на които ще предоставим специален код - o!maikomila, валиден до 15.10.2016г. – с който ще можете да направите покупките си с намаление. Кодът може да се ползва еднократно за всеки акаунт, регистриран на сайта и важи за всички учебници, учебни помагала и учебни аксесоари
 • Страшно много промоционални стоки с до 40 % намаление
 • Подарък към всяка покупка за родителите, ползвали промоционалния код на Майко Мила. Обещаваме ви, че подаръкът ще е чудесен, а не някоя стара, счупена химикалка, залежаваща някъде из склада.
 • И накрая, прекрасната възможност двама от вас, които са направили своите поръчки през сайта на Озон, да спечелят ваучери на стойност сто лева и с тях да си купят каквото искат от ozone.bg.

 

Та, можете да разгледате всичко с децата си, без да обикаляте, да се блъскате по каси, да побутвате изнервено с пръст детето си и да започвате диалози от типа „Еми, госпожо, бяхме преди вас доста по-рано отколкото ВИЕ  сте ни забелязали!!!“

Ние от Майко Мила винаги ще се стараем да  бъдем полезни та, възползвайте се, ако ви се стори добра идея.

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross