И аз съм човек

Бащинството обобщено с няколко думи

24 октомври 2017

Знаем гледната точка на майките за живота им преди, по време и след децата. Но имахме нужда да разберем какво е бащинството за мъжете - дали е като 37 градусова температура или като да се обръснат на контра?

Намерихме трийсетина татковци, които обобщават какво е да си родител само с няколко думи в Туитър.


"Спя с маска на клоун, в случай, че едно от децата сънува кошмар и реши да дойде да спи в нашето легло." (Abe Yospe, @cheeseboy22)


"[Най-накрая успявам да монтирам перфектно кошчето за кола]

Аз: Къде е бебето?

Жена ми: В колежа" (Exploding Unicorn, @XplodingUnicorn)


"[по време на детско парти]

Аз: Може ли да си ходим вече? Това парти ще продължи вечно!

Жена ми: *ядосано изшътква* Млъкни. Сега дъщеря ни ще си отвори подаръците. (Zack, @Mr_Kapowski)


"Изумява ме колко са различни близначките ми. Лиза е толкова позитивна и самоуверена, за разлика от сестра си Свинска муцуна." (Danny Zuker, @DannyZuker)


"Бих влязъл в огън за дъщеря ми. Е, може би не точно в ОГЪН, защото е опасно. Обаче в супер влажна стая. Обаче не прекалено влажна, заради косата ми." (Ryan Reynolds, @VancityReynolds)


"Странно е как учим децата да не лъжат, пък после им казваме колко хубава картинка са нарисували." (Simon Holland, @simonholland)


"Най-хубавото нещо в това да избираш име на бебето си е да осъзнаеш колко много хора мразиш." (Brian Gaar, @briangaar)


"Родители: не давайте наготово отговорите на домашното на детето си. То трябва самичко да разбере, че нямате представа за какво говорите." (Cinco de Meh, @TheAlexNevil)


"Ако не е счупено, значи децата още не са го пипали." (Kent Graham, @KentWGraham)


"Жената каза да говоря с децата за наркотиците, затова им обясних как фалшива травма на гърба може да ги снабди с малко Викодин." (Svenn Amish, @amishschool)


"Тренирам футболния отбор на сина ми, защото е важно той да знае, че псувам и други деца." (Rodney Lacroix, @moooooog35)


"Бях сигурен, че е време да пусна прахосмукачката, когато бебето направи кълбо на пода и заприлича на поничка с всичко." (The Cisco Kid, @TheCiscoKidder)


"3-годишното: Татко, какво значи "игнорирам"?

Аз: Шшшшт, тати играе видео игра." (Will Rodgers, @WilliamRodgers)


"[захапали са детето]

Аз като млад баща: О, милото то! Ела да те гушна и ще ти мине.

Аз сега: Ти заслужи ли си го? (Exploding Unicorn, @XplodingUnicorn)


"Това, което ме описва най-много като баща, е да крещя през няколко минути "Внимавай!" без дори да вдигам поглед от телефона си." (Dan and Buried, @DadandBuried)


"Дръжте се, момчета, мисля, че детето ей сега ще стигне до интересната и важна част от историята, която разказва от един час и не искам да я пропусна. (Justin Guarini, @JustinGuarini)


"Гледам как децата играят на криеница в парка и моето се скри зад една едра градинска мрежа. Поне няма да се налага да пестим за колеж." (Josh, @iwearonesie)


"Синко, съветът ми е да намериш момиче с лоша татуировка и да се ожениш за нея. Тя знае какво значи да вземеш погрешното решение и да си понесеш последствията." (Troy Johnson, @_troyjohnson)


"50% от това да си родител е заедно с децата да търсите нещо, което вече си изхвърлил." (Robert Knop, @FatherWithTwins)


"Татко, аз осиновен ли съм?

Не още, но не губим надежда." (Lloyd, Rang, @lloydrang)

Българските бащи, кажете си думата и вие!

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
made by cog + weband
cross