fbpx
Новини

Баща харесва трите си дъщери и не го е срам да си признае

18 ноември 2020

И даже е известен! Говорим за свръхсимпатичния и доста смешен Раян Рейнолдс, който – представете си – въобще не съжалява, че не е баща на момче.

Ще кажете “Защо да съжалява?” Ами не знаем, кажете вие! Обикновено когато един мъж има три дъщери всички го оплакват и ожалват и му пожелават “Е, хайде, нека пък четвъртото (ЧЕТВЪРТОТО?!??!!) да е момиченце”. 

Същото важи, разбира се, ако имаш и три момчета. 

Но не ни е за това думата. Искаме да ви разкажем за Раян Рейнолдс, който в едно много сладко интервю, проведено от децата на водещия, си казва съвсем откровено, че е адски щастливец да е баща на три дъщери: Джеймс (да, момиче е) на 5, Инес на 4 и Бети на 1 годинка.

Според нас още по-голям щастливец е и защото жена му е разкошната Блейк Лайвли, но това също е една друга тема.

Та да се върнем на Раян и интервюто му. В него, както предава People, той казва, че никога не си е представял, че може да е баща на 3 момичета, защото е от семейство изцяло с момчета.

Самият той има трима по-големи братя и трите му дъщери идват като тотално ново преживяване. 

Според него най-важното в това да си добър баща е да прекарваш време със семейството си. “Опитвам се да присъствам колкото се може повече. Снимам филми, жена ми също снима филми и пътуваме всички заедно навсякъде. И мисля, че това е по-хубаво от всичко. Всъщност изобщо не прекарваме време разделени. И имам много време с момичетата.”

На въпрос дали не се чувства изолиран като единственият мъж в къщата, особено сега по време на пандемията и социалната изолация, Рейнолдс отговаря така:

“Изобщо не ми липсва мъжка компания. Повечето мъже са архитекти на някакъв провал и унищожение. На мен си ми харесва да съм си с момичетата и да си правим момичешки неща.”

А ето какво казва и за това дали момичетата му си играят с кукли:

“Откакто са родени, се опитвам да не им налагам някакви стереотипи, но те просто искат да правят рокли и да ходят облечени в ярко розово. Така че това правя и аз. Тази сутрин правих рокли от салфетки и беше забавно.”

Браво, Раян, браво, Рейнолдс! Харесваме те още повече.

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross