Ние и детето

Бащата, който резервира 6 полета, за да празнува с дъщеря си

27 декември 2018

"Щастието е да имаш голямо, грижовно, тясно свързано семейство в друг град", казал е Джордж Бърнс и тази сентенция се е превърнала в мото на хората, чиито роднини са съвсем близо и се налага да прекарват повече от доволно количество време с тях в края на годината. Точно като снежна топка в лицето на всички, които се оплакват от купищата роднински коледни и новогодишни партита обаче, идва тази красива история.

За съжаление, не всички хора са с близките по време на празниците, тъй като на много от тях им се налага да работят. Например - на служителите на авиокомпании и летища. Това се случва и на стюардесата Пиърс Вон, на която се паднало да прекара Коледа в небето тази година. Въпреки това, нейният любящ баща намира начин да прекарат празниците заедно. Като резервира общо шест полета из САЩ, за да може да бъде известно време с нея преди, след и по време на полетите.

Тази история беше споделена от един от пътниците, с които Хал Вон - бащата на стюардесата - пътува от Форт Майерс до Детройт.

Публикацията на Майк Леви за бащата и дъщерята във Facebook получи повече от 155 хил. харесвания и повече от 30 хил. споделяния.

Малко по-късно Пиърс сподели публикацията на Майк Леви и изрази специални благодарности към всички, направили пътуванията на баща ѝ приятни. Не е нужно да добавяме, че историята се превърна в хит в социалните мрежи. Така че - радвайте са на компанията на близките си, щом ви е предоставена. Очевидно, те така или иначе ще стигнат до вас - където и да сте!

Още:

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
made by cog + weband
cross