fbpx
Жените могат всичко

А някои жени празнуват 52 на челна стойка

15 август 2018

Хали Бери има забележителна актьорска кариера, но изглежда е можела да избере всякакъв друг път, включително  този на професионален спортист.

Да, това е тя - холивудската богиня, която на 14 август навърши някакви си 52 години и на тази възраст продължава да може да прави това:

Кадрите са от следвания от 2,8 милиона фенове Instagram профил на Хали Бери, където тя редовно описва начините, по които една 52-годишна майка на две деца може да се докара до този умопобъркващо добър външен вид.

Харесваме я именно защото е жена, чието мото е СИЛАТА Е КРАСОТА!

Пак да повторим - това е 52-годишна красота, която се дължи не наливане със смутита от зеленолистни зеленчуци, а на изтощителни фитнес, йога и бокс тренировки.

Е, и на малко тежък домакински труд, както се вижда:

Извън шегата, ако хвърлите око на поредицата на Бери "Fitness Friday", наистина ще се убедите, че става въпрос за здраво бъхтене, което се отблагодарява на лицето и тялото ѝ ето така:

"Само това ми оставаше...", ще кажете сега, но не бихте си го позволили пред инструктора...

"Вярвам, че истинската красота е в доброто здраве", казва Холи Бери и ни успокоява,  че животът на 50 продължава и извън залата.

И за всички, стигнали до края на статията, ето и един бонус от Майко Мила! - Красимира и Елисавета на доста по-малко години от Хали Бери, опитвайки се да правят това, което Хали Бери прави, и във вид, който... ъъъъъ.... абе, важна е вътрешната красота!

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
made by cog + weband
cross