Раждане

А някои бременни танцуват ламбада и меренге!

24 септември 2017

Който е казал, че бременните не могат да танцуват, очевидно не е срещал Джема Марин. Бъдещата (тогава) майка и партньорът ѝ от Панама Израел Дуфус откраднаха сърцата ни с впечатляващата си серия видео клипове.

Твърде вероятно е и вие да скокнете на крака, след като ги изгледате.

Джема попадна в полезрението ни благодарение на един клип в Instagram, който беше разпространен от сайта Popsugar. Видеото от март показва бременната в 35-та гестационна седмица бъдеща мама и бъдещия татко, които ни изненадват с Rabiosa на Шакира и невероятно меренге.

A post shared by Gemma Marin (@gemma_marin) on

Времето минава и Джема става все по-бременна и все така танцуваща. Хващаме се на бас, че не сте си представяли как бременна жена танцува ламбада! Бъдещата майка споделя, че са опитали почти всичко, за да помогнат на бебе Александра да се появи, която явно се е чувствала твърде комфортно в корема на майка си и не е искала да го напуска („люто, популярни салати, чайове, разходки, секс, шоколад ...“).

A post shared by Gemma Marin (@gemma_marin) on

Не е изненада, че когато бебето най-накрая се ражда, светът вижда Александра за първи път в ръцете на татко си и то във вихъра на епичен танц! От корема на мама - в ерго-раницата в обятията на татко – ето така малкото бебе се присъединява към танцовия тандем.

Двойката посвещава първия танц на 4-седмичната Александра на всички фенове на двойката с благодарност за подкрепата.

A post shared by Gemma Marin (@gemma_marin) on

Джема и Израел определено са страшно позитивна двойка и сме сигурни, че бебе Александра я чака детство, пълно с усмивки, танци и музика - поне така се развиват нещата досега според постовете на двойката в Instagram!

Ако и вие имате клипчета с танци-манци, докато бременеете, споделете го, ще се радваме да видим и родни танцьори в очакване на детето си!

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
made by cog + weband
cross