fbpx
И аз съм човек

Атрактивни лекари лекуват настроението ни по FOX Life

5 февруари 2019

Дебютиралата в началото на годината в ефира на телевизия FOX Life медицинска драма "Специализантът" (The Resident) очаквано се вля бързо и ефикасно като банка с физиологичен разтвор директно в сърцата на зрителите.

Затова и стартът на втория сезон бе толкова очакван, а сега, след началото, всички погледи са втренчени в главните герои и техните истории – на лекари, но също така и на обикновени хора.

Сюжетът на сериала не е нищо, което да не сме виждали, но и това си има хубави страни – ако очаквате да проследявате човешки истории, съдби на пациенти и казусите на едно болнично заведение, значи ще сте напълно удовлетворени, защото ще виждате точно това.

Ето накратко какво да очаквате - главният герой Девън Правеш е изпълнен с идеали лекар-специализант, който попада при своя ментор – старшия специализант Конрад Хоукинс. Не минава много време и Девън бързо установява, че (подобно на други неща в този живот) и лекарската професия не е точно това, което си е представял, а етичните норми често… са обвити в мъгла.

Оттук произтичат доста проблеми, вътрешни борби и разочарования, но, хей, не сме ли всички минали по този път, независимо от професията ни? Пък и това е сериал, а ако в един сериал няма качествена драма и проблеми, то за какво въобще да го гледаме, нали така?

Та, след като героите хубаво са объркали кашите в първия сезон, идва ред и на втория.

Сезон 2 на Специализантът развива сюжета в тази линия, но към това добавяме и малко пикантни истории, като любовната връзка между някои от главните герои – Мина и ЕйДжей, както и между Конрад и Ник.

Междувременно обаче и професионалните им проблеми не спират и тази вечер, в новия епизод, ще станем свидетели на истински драматична история.

В епизода тази вечер ще видим как сексапилният лекар Конрад (актьора Мат Кзукри) ще бъде обвинен в немарливост и лекарска грешка, а как ще се развият нещата, ще видите в епизода, който започва. Приятна изненада е и фактът, че в този епизод актьорът се среща със своя колега от „Момичетата Гилмор“ - Танк Сейд, който тук играе именно парализирания мъж, който повдига обвинения срещу Конрад.

За тези от вас, които са фенове на Мат Кзукри, е редно да кажем, че личният живот на сексапилния актьор, станал известен и покрай сериала „Момичетата Гилмор“, продължава да е обвит в мъгла и тайнственост и никой не знае той обвързан ли е или не е. Нека си представим, че не е и ние го срещаме случайно в някой подлез – ето това е нещо, за което си струва да помечтаеш!

В "Специализантът" той играе ролята на доктор Конрад, който е служил в Афганистан и е придобил доста голяма част от медицинския си опит на бойното поле, и, заклеваме се, Мат е дооста сексапилен и в тази роля.

И въобще, ако вече нямате търпение за новия епизод на "Специализантът" – задръжте още съвсем малко. Той започва точно в 22 часа, по FOX Life.

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
Етикети
cross