fbpx
Новини

Ако не можете да идете на Малдиви, идете на бали. В Мало Бучино!

30 септември 2017

Ако още не сте стигнали "на Малдиви", можете да започнете със сухи тренировки на бали, като посетите Празника на сламата от 1 октомври от 12 до 21 ч. в село Мало Бучино. Можем да обобщим това предстоящо събитие само с няколко тагове:

#вкусна храна, #напитки, #игри за малки, големи, че дори за #кучета, #място за пикник, #музика и #танци на #открито, #интересни кулинарни изненади.

В случай, че не сте разбрали - възрастни, деца и домашни любимци са повече от добре дошли на поляната срещу мандрата на harmonica в софийското село Мало Бучино.

Компанията отварят врати на мандрата като жест към съмишленици и клиенти, които имат въпроси или биха искали да видят с очите си къде се правят техните млечни продукти, каквито ще имате възможност и да опитате лично. Освен това ще има и домашно приготвена храна в конкурс в пет категории - лютеница, сладко, баница, квасен хляб и ракия, като победителите ще бъдат излъчени с помощта на компетентно жури.

Във Facebook събитието виждаме, че над 1000 човека вече за се засилили към Мало Бучино в неделя, така че побързайте, да не останете без лютеница и квасен хляб!

Мало Бучино е на 5 минути от Околовръстното по магистралата към Перник. Ако времето е дъждовно, ще празникът ще бъде преместен на 8 октомври.

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross