Новини

Ако искате да подобрите живота на децата, ПРОМЯНАТА ви чака - кандидатствайте!

6 юни 2019

Важна информация за всички социални предприемачи, които се опитват да открият работещо решение на проблем, свързан с децата и младежите в България.

Започна кандидатстването в шестото издание на Промяната – най-голямата социално-отговорна инициатива на Nova Broadcasting Group в партньорство с фондация Reach for change.

Като победители през 2018 г. с проекта „Оле Мале“ на фондация „Майко мила“, искаме отново да споделим с вас какви са предимствата да бъдете герои на Промяната. Освен парична награда от 30 хил. лв., получавате много ценни консултации и обучения, които ще ви помогнат да структурирате организацията си, постоянна подкрепа от страна на фондация Reach for Change и публичност на това, което правите, от страна на Nova Broadcasting Group. А най-хубавото е, че ще си създаде контакти и приятелства със създателите на много други страхотни проекти, с които ще обменяте знания за това как се оцелява като социален предприемач.

Затова ви каним да участвате с вашите мечти, работа и вяра, че можете да промените живота на децата към по-добро.

Кандидатстването е до 18 юли 2019 г. и става лесно, чрез онлайн формуляр.

Конкурсът е отворен както за юридически лица с нестопанска цел, така и за физически лица. Не се изискват допълнителни документи.

Петимата най-добри кандидати - един голям победител и четирима финалисти - ще спечелят място в Инкубатора на ПРОМЯНАТА за период между една и пет години. Големият победител ще получи безвъзмездно финансиране в размер на 30 000 лв., а още двама от финалистите, получили най-много гласове в етапа на онлайн гласуване - по 15 000 лв. И петимата финалисти ще получат микрогрант от 1000 лв., който да инвестират в популяризирането на своя проект по време на онлайн гласуването в конкурса.

Като част от процеса на селекция между 10 и 15 от най-добрите кандидати ще бъдат поканени в Акселератора на ПРОМЯНАТА – двумесечна безплатна обучителна програма, която ще им помогне да развият своето социално решение и неговия бизнес модел.

Научете повече за петимата финалисти в последното издание на ПРОМЯНАТА:

Симона и Крум, които вдъхновяват най-малките да изследват света

Екатерина и Наталия и тяхната революция в храненето

Ивайло и Михайло, които учат децата да сглобяват вятърни турбини

Как Книговище превръща четенето в забавна и смислена игра

Боян и Васил от RockSchool, които създават сцена за незрящите деца

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
made by cog + weband
cross