fbpx
И аз съм човек

Ако вие носите промяна, ПРОМЯНАТА чака вас! Кандидатствайте!

20 юни 2018

Здравейте, всички вие, изключително ентусиазирани хора, които всеки ден се опитвате да промените света и да го направите по-добро място. Всички вие, социални предприемачи, които сте в началото или дори в средата на своя предприемачески път, опитвайки се да създадете проект, който да е едновременно печеливш и полезен на обществото.

Знаете ли, че започна кандидатстването в Промяната – най-голямата социално-отговорна инициатива на Nova Broadcasting Group в партньорство с фондация Reach for change? Насреща сме, за да ви разкажем малко повече, защото точно ние - фондация "Майко мила" и проектът ни "Оле Мале", сме гордите победители на 2018 година.

Да си победител означава много неща - месеци обучения, които ни помогнаха да структурираме организацията си, парична награда от 30 000 лева, постоянна помощ от страна на фондация Reach for Change, публичност на това, което правим, от страна на Nova Broadcasting Group.

Но най-ценното, с което се сдобихме, е приятели от много други страхотни проекти и обмяната на знания за това как се оцелява като социален предприемач.

Бъдете сигурни, че участието ни в Промяната ни донесе толкова много позитиви, колкото сега дори не можем да изброим. Затова ви каним да участвате. Каним ви... да кандидатствате с вашия проект, вашите мечти, труда ви и твърдата ви вяра, че можете да промените света.

Крайният срок за кандидатстване е 18 юли

Пожелаваме ви късмет! Ние сме Красимира и Елисавета от Майко Мила! и спечелихме Промяната. Щом успяхме, можете да успеете и вие, а ние ще сме част от инициативата и следващата година с това, което сме научили, за да ви помогнем да развиете проекта си и да направите тъй чаканата Промяна за България.
"Ако имате въпроси относно конкурса или начина на кандидатстване, или искате да представите идеята си пред екипа на Reach for Change България и да получите обратна връзка, можете да се регистрирате за 30-минутна индивидуална консултация тук."

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
made by cog + weband
cross